Intensivkurs för dig från Alingsås

Med intensivkurser för B-körkort för bil och A-körkort för MC kan du från Alingsås välja vilken behörighet du vill ta körkort för. Vi ligger i Halmstad och har ett boende här som ligger ca 1000 meter från trafikskolan så du har alltid nära till studierna. Om du åker tåg eller buss till Halmstad ligger vi på gångavstånd från centralstationen, men vid speciella behov kan vi hämta upp dig.

Tre (3) veckor intensiv (En vecka för MC)

På Körkortcenter kan du ta körkort på tre veckor med vår intensivutbildning. På tre veckors kursen bokar vi in hela din utbildning, inklusive kunskap och körprov hos trafikverket. Riskettan (Teori) och Risktvåan (Halkbana) genomförs också om dessa moment inte är klara sedan tidigare. Hela riskutbildningen är inkluderade i priset.
Mc-kursens upplägg är lite annorlunda, läs här.

Intensivkurs pris för tre veckor

19 230 : -

Intensivkurs Bil

Information om 3-veckors intensivkursen

Priset inkluderar

  • Teoriavgift
  • 15 körlektioner (á 70min)
  • Riskettan
  • Risktvåan (halkbana)
  • B-prov
  • Lån av fordon till körprovet

Boka intensivkurs direkt

Anmälan är bindande!

Alla har råd med intensivutbildningen

I samarbete med Resurs Bank kan du som studerar eller arbetar delbetala hela din intensivutbildning. Studenter har en kreditgräns på 15.000 kronor och arbetande 50.000 kronor. Läs mer om hur du kan delbetala din körkortsutbildning. Går du på gymnasiet eller universitetet räknas du som studerande och kan delbetala intensivutbildningen. Vi tar emot kortbetalning, kontant, Swish samt inbetalning på bankgiro 5703-3953.