Intensivutbildning för B och A körkort

Boka din intensivutbildning för bil eller motorcykel. Ring 035-122 122 eller kontakta oss via mail. Körkortcenter i Halmstad har för närvarande Sveriges bästa pris!

BIL
Intensivutbildning
 är ett roligt sätt att ta sitt körkort på. Här hos oss i Halmstad kan du välja att ta hela utbildningen för ditt körkort på tre veckor.
3-veckorskurs inkl. Digital teoriutbildning, 15 st körlektioner á 70 min, risketta, halkbana, B-prov (utbildningskontroll), lån av bil till prov. Vi försöker alltid att anpassa kursen efter elevens behov, vilket innebär att om man inte behöver alla lektioner som ingår i kursen så bokar vi av de som inte behövs här på plats och man får pengar tillbaka för dem. Likaså om man behöver fler lektioner än vad som ingår i kursen, så försöker vi boka på fler tider under kursen och då tillkommer en kostnad för dem.
Läs mer om våra priser här, eller boka nu!

MC
Vår intensivkurs för mc är uppdelad på två tillfällen. Man kommer hit under en kursvecka och kör 6-10 st körlektioner samt gör risktvåan. Riskettan och teoristudier har man förberett innan kursveckan så att man är redo att skriva teoriprovet på Trafikverket så snart efter kursveckan. När teorin sedan är godkänd så bokar vi en uppkörning och då får man komma tillbaka och göra den på Trafikverket i Halmstad.
Läs mer om våra priser här, eller boka nu!

Det enda du behöver ha för att boka våra intensivkurser är giltigt körkortstillstånd och legitimation. Behöver du boende under de veckorna du är här så har vi det för 1000 kr/vecka.

Ni som kommer från Stockholm har bra möjligheter att ta flyg hit, till bra priser. Halmstad har också bra tågförbindelser för er som kommer från Göteborg, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Borås, Kungsbacka, Alingsås eller andra städer. Vi kan hämta upp er vid ankomsten!

Intensivkurs 3 veckor – 30 körlektioner
Teori, bokpaket, körlektioner á 35 min, risketta, halkbana, teoriprov och körprov inklusive lån av fordon. Se gällande prislista.

Gör en kostnadsfri intresseanmälan, helt utan förpliktelser, så hör vi av oss till dig, svarar på dina frågor och hjälper dig med bokning av intensivkurs om du vill göra den hos oss.

Information om våra intensivutbildningar

Körkortstillstånd

Du måste ha ett körkortstillstånd för att kunna anmäla dig till en intensivkurs.
Förkunskaper:
För att en intensivkurs på tre veckor har vi inga direkta krav på förkunskaper, vårt mål är att få våra elever klara inför uppkörning och behövs det fler lektioner utöver de som ingår i kursen så gör vi vårt bästa för att få in det för att få utbildningen komplett. Samma gäller åt andra hållet, behöver man inte alla lektioner som ingår i kursen så får man tillbaka pengar för de som inte utnyttjas.

Tänk på att ju mer du kan när du börjar, desto enklare och fortare kommer din utbildning att gå.

Upplägg

Du ger dig nu in i en rolig men också väldigt hektisk period. Det du ska göra på två-tre veckor, tar oftast fyra till sex månader att göra i normalt tempo. Vi måste ha tillgång till dig måndag – fredag, mellan kl 07:30 – 17:40. Du kan inte ha några andra tidskrävande aktiviteter igång, utan det är bara körkort som gäller. Under dina kursveckor kör du 1-4 körlektioner om dagen och studerar teori resten av tiden. Då det är självstudier online som gäller, så måste du ta eget ansvar för att dina studier blir genomförda. Vi på skolan finns såklart där för att hjälpa och stötta. Du kommer även genomföra riskettan, halkbanan och ett B-prov (tränings-uppkörning)under dina kursveckor. Proven på Trafikverket bokar vi in i slutet på din sista kursvecka alternativt början på veckan därpå, detta beroende på vad Trafikverket har för tider att erbjuda.

Betalning

Betalning av kursen ska ske senast två veckor innan kursstart. Detta gäller även avbokning, det ska ske senast två veckor innan för att avbokningen ska ske utan avgift. Avbokar man för sent tas en administrativ avgift på 10 % av kursavgiften ut. Givetvis är sen avbokning med läkarintyg giltig utan avgift.
Vi följer STR´s praxis om återbetalning till privatkund.

Funderingar

Har du funderingar angående informationen så ring oss gärna.

Bokning

Vill du försäkra dig om en plats så ring oss redan idag! Vi behöver oftast minst 4 veckors varsel.
Kursstarter sker varje måndag, året runt, i mån av plats.