Intensivkurs för motorcykel (MC)

OBS VI HAR INGA FLER INTENSIVKURSER PÅ MC 2019. Vill man boka lektioner har vi just nu körtider fr.o.m. i slutet på Augusti.

Intensivkurs är ett roligt sätt att ta sitt MC-kort på. Våra kurser är mycket populära, så det är en fördel att vara ute i god tid. Du behöver ett giltigt körkortstillstånd och legitimation till bokningen. Har du frågor kring hur du ansöker om körkortstillstånd går det bra att maila oss. Behöver du boende under din intensivvecka har vi det med.

Hos oss gör du din intensivutbildning på en veckas tid, där vi kan erbjuda körprov 2-4 veckor efter kursveckan.Vi startar vanligtvis säsongen i slutet av mars- början av april och avslutar säsongen i oktober. Det är såklart väderberoende.

Innan proven på Trafikverket kan genomföras måste du genomgått de båda riskutbildningarna. Under din intensivvecka hos oss kommer du att genomgå risktvåan. Vi ser därför gärna att du är väl förberedd med teorin och har gjort riskettan tidigare då vi kan boka teoriprovet direkt efter du gjort risktvåan. Din vecka kommer också att innefatta körlektioner, antalet kan variera beroende på vad du har för körvana. Det kan alltså förändras efter behov och önskemål och då förändras även priset.

Vi erbjuder teoristudiehjälp i form av internetprov och böcker( som kan skickas via post). Vi kommer även hålla riskettan ca 1 gång/månad, möjlighet finns att planera sin kurs i samband med riskettan eller att göra den på sin hemort.

Läs gärna mer om våra priser och kontakta oss.

För bokning och mer info är du välkommen att kontakta oss på tel. 035- 122 122 eller mejla till oss på info@korkortcenter.com eller boka direkt här!